Görüyoruz ki ilk defa bu siteye uğruyorsun. Selam ! Bir sorun varsa buradakilere sorabilir, bir cevaba ihtiyacı olanlara üye olmadan hızlı bir şekilde yardım edebilirsin :)

Klavyemde Harflere tıklayınca başka sayılar çıkıyor

0 beğenilme 0 beğenilmeme
219 gösterim
9 Kasım 2018 Donanım kategorisinde İbrahim Telat sordu

klavyemde  üzerinde alfabe harici işaretler bulunan tuşlar harfleri yazmıyor. ama fn tuşuna basılı tutunca yazıyor. örnegin k harfine basıyorum 2 yazıyor l harfine basıyorum 3 yazıyor.bunu nasıl düzeltebilirim.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
9 Kasım 2018 FatihSelman (2,280 puan) cevapladı

Başlat>çalıştır'a osk yazın ve ekran klavyesini açın. Daha sonra resimde kırmızı olarak görülen nlk tuşuna tıklayarak pasif hale getirin sorununuz çözülecektir.

23 Haziran 2020 TonaClele yorumladı
Prescription Drugs Bought Online  https://bbuycialisss.com/ - purchase cialis online cheap Cialis 20mg Filmtabletten 4 Stuck Kaufen  <a href=https://bbuycialisss.com/#>Buy Cialis</a> Propecia Ciao 1 Mg

352 soru

370 cevap

2,035 yorum

2,200 üye

...